Nyhedsbrev
Farmakonomuddannelsen

Vil du vide en masse om sundhed, sygdom og lægemidler? Kan du lide at have med mennesker at gøre? Kan du indgå i et team? Kan du tage ansvar?

 

Hvis svaret er ja, vil du kunne lide at være farmakonom!

 

Farmakonom - i sundhed et godt job

Faaborg Løve Apotek tilbyder den 3-årige teoretisk-praktiske sundhedsuddannelse som farmakonom.

 

Uddannelsen som farmakonom indeholder medicinsk-farmaceutiske emner som anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi. Også fag som medicinsk sociologi, sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse, kommunikation, formidling, etik, kvalitetsstyring og markedsføring er vigtige emner i uddannelsen.

 

Uddannelsen er baseret på PC, hvorfor det er vigtigt, at du har flair for IT.

PÅ Faaborg Løve Apotek er det et krav for optagelse, som elev at du har et gennemsnit på mindst 4 (7-trins skalaen) eller 7 (13 skalaen).

 

Apoteket som arbejdsplads

Apoteket er en udfordrende arbejdsplads med mange forskellige opgaver. Her løber mange af sundhedhedssektorens tråde sammen, når den korrekte medicin skal udleveres, og kunderne skal have rådgivning om den rigtige brug af medicinen.

 

Der er ca. 5.600 farmakonomer over hele landet. Af dem arbejder de fleste på private apoteker, andre på sygehusapoteker eller i medicinalbranchen. Uddannelsen giver mange muligheder inden for lægemidlernes verden.

 

Hvis du vil vide mere om arbejdet på et apotek, uddannelsen og betingelserne for at blive optaget som, kan du besøge www.farmakonomuddannelsen.dk, læse vores jobannonce, komme ind på Faaborg Løve Apotek eller ringe på 62611470.
 
Vi søger en interesseret hvert år i marts måned. Hvis det har din interesse, bedes du ringe eller maile til os!

 

Uddannelsesstart er den 1. september.

Dine oplysninger