Nyhedsbrev
Medicinsamtale

Medicinsamtale

Til dig, der har fået konstateret en kronisk sygdom

Når du får konstateret en kronisk sygdom, kan der blive vendt op og ned på dit liv. En kronisk sygdom kræver oftest behandling med medicin - nogle gange hele livet. 

Medicinsamtalen kan hjælpe dig igang med din medicin og dermed danne grundlag for at leve på bedst mulig måde med en kronisk sygdom. 

Emner ved samtalen kan være:

  • Hvordan virker medicinen?

  • Hvordan bruges medicinen?

  • Medicinens bivirkninger

  • Gode vaner omkring det at bruge medicin

  • Bekymringer om brug af medicinen

  • Tilskud til medicinen


 

Medicinsamtalen er et gratis tilbud til alle, der har fået konstateret en kronisk sygdom inden for de sidste 6 måneder, og som i den forbindelse har fået ordineret ny medicin.

Tilbuddet gælder også forældre til børn, der har fået konstateret en kronisk sygdom.  

 

 

2 X 10 minutter, der kan gøre en forskel for dig

Medicinsamtalen består af to sessioner på 10 minutter sammen med en af apotekets farmaceuter. 

Under disse sessioner vil farmaceuten spørge ind til, hvordan det går med medicinen, og om du har haft nogle problemer undervejs. Dertil vil farmaceuten prøve på at hjælpe dig ind i nogle gode vaner, som kan hjælpe dig med at få taget din medicin optimalt. Farmaceuten vil også tale lidt om egenomsorg og om, hvad du kan gøre for dig selv. Dertil kommer, at du bare skal spørge løs om alt, du har tænkt på og eventuelle tvivlsspørgsmål.

 

Første sesion vil foregå på et roligt og diskret sted på apoteket, og anden sesion bestemmer du selv om skal ske på apoteket eller over telefonen.

 

Kom ind på apoteket og hør meget mere om medicinsamtale, eller ring og spørg!  

Dine oplysninger